O „minge de foc” a luminat cerul Japoniei/ VIDEO

O „minge de foc”, aceasta este expresia care descrie cel mai bine fenomenul, a luminat cerul din vestul Japoniei pentru câteva secunde, pe o zonă foarte mare. Mulți oameni au documentat ce s-a întâmplat cu smartphone-urile lor, iar videoclipurile au devenit curând virale pe rețelele de socializare, până când au fost capturate de camerele de luat vederi și mass-media din întreaga lume.

Meteorul a fost văzut coborând spre Pământ pentru câteva secunde, apoi a emis o lumină foarte puternică încât a arătat ca o minge de foc gigant gata să explodeze. Unul dintre cele mai vizionate videoclipuri a fost surprins de camerele radiodifuzorului local NHK, poziționate pe prefecturile Mie și Aichi.

Cu toate acestea, mulți cetățeni care s-au trezit acasă, în aer liber sau chiar conducând mașina s-au oprit pentru a imortaliza ceea ce se întâmpla pe telefonul lor.

Citește și Un asistent social convinge o tânără de 16 ani să rămână unchiului ei: după câteva ore o ucide

O „minge de foc”, aceasta este expresia care descrie cel mai bine fenomenul, a luminat cerul din vestul Japoniei pentru câteva secunde

Fenomenul s-a produs în jurul orei 1:35 dimineața (ora locală) în noaptea dintre duminică 29 noiembrie și luni 30 noiembrie. Cu privire la ceea ce a fost acel corp ceresc, nu toată lumea are o viziune unanimă, de exemplu, din prefectura Hyogo au făcut cunoscut faptul că strălucirea era prea puternică pentru a fi o cometă. Într-adevăr, lumina emisă de meteor a fost cu adevărat orbitoare, atât de mult încât a fost văzută în diferite zone ale Japoniei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.