O mie de euro recompensă pentru cine va ajuta a prinderea braconierului care a ucis un vultur regal și puii ei

O mie de euro recompensă pentru cine va ajuta a prinderea braconierului care a ucis un vultur regal și puii ei.  Asociația de mediu non-profit “Naturtreff Eisvogel” este pe teren pentru a găsi vinovatul. O dată cu pasărea de pradă au fost sacrificate și cele două ouă din care ar fi trebuit să iasă și doi pui  „Uciderea unei păsări pe cuib este inumană”, explică Klaus Graber.

Braconierul a împușcat și ucis un vultur regal și a spart două ouă dintr-un cuib din Gais , lângă Brunico, în Tirolul de Sud.

Asociația naturalistă Naturtreff Eisvogell a oferit o recompensă de o mie de euro celor care vor furniza informații care vor duce la identificarea braconierului. Braconierul a împușcat vulturul regal  în timp ce se afla în cuib și își apăra ouăle.

„Pentru noi a fost important să facem chiar și un mic gest pentru a conștientiza ceea ce s-a întâmplat și pentru a-i împinge pe cei care știu cine este vinovatul să ofere informații. Gestul a provocat multă mânie, pentru că împușcarea unei păsări în cuib este ceva inuman ”, a explicat președintele Naturtreff Eisvogell.

Pakistan: Zohra, o menajeră în vârstă de 8 ani, a fost ucisă în bătaie pentru că eliberat doi papagali

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.