O mică neatenție a unei mame i-a ucis copilul de numai un an

Un copil de un an din Sydney, Australia, a murit după ce a fost lăsat nesupravegheat.

Din motive încă necunoscute micuțul  a rămas blocat într-o mașină sub soarele arzător. Din cauza temperaturii de peste 36 de grade, copilul s-a sufocat și a murit. Nu se știe exact cum în ce condiții a ajuns în interiorul unei mașini în care a rămas blocat. Micuțul s-a sufocat din cauza căldurii.

Un copil de 9 ani s-a spânzurat după ce a fost hărțuit la școală: ”Sirianule, întoarce-te în țara ta ”

Vecinii au fost cei care au văzut băiețelul blocat în mașină și au alertat-o pe mama copilului. Femeia a alergat imediat spre mașină pentru a-și salva copilul, dar nu a mai putut face nimic, băiețelul era daja mort, conform Daily Mail. Poliția investighează toate circumstanțele în care s-a întâmplat această tragedie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.