O mică alinare pentru o familie îndurerată: Strângere de fonduri pentru a ajuta familia fetiței românce care s-a înecat în piscină

O inițiativă spontană lansată de comunitatea românească din Italia, în sprijinul familiei fetiței de opt ani care s-a înecat în piscina din Capalbio.


Pentru a raporta inițiativa, municipalitatea din Capalbio, care răspunde la mesajul consilierei Stefania Annemarie Rosca

După cum bine știți, ieri o mare nenorocire s-a abătut asupra asupra unei familii stabilite aici, la Capalbio. Fetița lor in vârsta de 8 ani a murit in urma unui tragic incident.
In urma numeroaselor intenții de a ajuta familia, primite din partea întregii comunități, am decis să scriu aici in numele familiei îndoliate.
Cine dorește sa ajute familia, o poate face donând in contul curent deschis la Poste Italiane pe numele Halip Viorel.
IBAN: IT03V0760114300001022169955

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

„Datorită interesului consilierului Rosca, căruia îi mulțumim pentru atenția pe care o arată mereu și pentru comunitatea românească pe care o reprezintă – continuă administrația municipală -, am devenit conștienți de această inițiativă spontană lansată de cetățeni în sprijinul familiei micuței dispărută iei tragic ieri, o inițiativă pe care o împărtășim în intențiile noastre și suntem încântați să o răspândim. Încă exprimăm cele mai profunde condoleanțe membrilor familiei pentru teribilul doliu ».

Oricine dorește să ajute familia poate face o donație în contul curent deschis la oficiul poștal italian pe numele Halip Viorel.

IBAN: IT03V0760114300001022169955.

https://www.facebook.com/stefania.annemarie/posts/10224750275293923

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.