O masina cu cinci romani la bord a ajuns intr-un rau din Italia: 4 salvati, unul este dat disparut

O masina cu cinci romani la bord a ajuns intr-un rau din Italia: 4 salvati, unul este dat disparut

Vremea rea din Italia face ravagii: un autovehicul cu 5 romani la bord au ajuns in râul Mincio lângă Pozzolo în Mantova. S-a întâmplat în jurul orei 7 azi dimineață. Patru din cei cinci pasageri au fost salvați, în timp ce unul este dat dispărut. Pompierii și scafandrii îl caută cu disperare.

 

Toți românii sunt rezidenți în Valeggio, Verona.

 

Potrivit anchetatorilor, cei cinci români se aflau în zona de pescuit pe marginea râului când din cauza unei furtuni au decis să se adăpostească în mașină. Șoferul nu și-ar fi dat seama că nu era trasă frâna de mână și mașina a început să alunece în râu. Românii au început să strige după ajutor iar strigătele lor au fost auzite de alți pescari care au sărit în ajutorul lor și au chemat imendiat echipajel de intervenție.

 

Patru români au fost salvați dar unul este încă dat dispărut.

Românul dispărut se numește Raul Cristian Lăcătușu în vârstă de 23 de ani, rezident în Valeggio, Verona , muncitor la o firmă agricolă din Valeggio.

Te-ar putea interesa și Paul Todirascu, criminalul romancei Alina Elena Bita si-a recunoscut fapta: tanara mama a fost ucisa pentru bani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.