O mașină bombă a explodat în nordul Siriei: cel puțin 17 persoane au murit

O mașină bombă a explodat la Tal Halef, un oraș mic controlat de forțele turce din nordul Siriei, la vest de Ras al Ain: cel puțin 17 persoane au murit și 20 au fost rănite. Știrea a fost dată pe Twitter de Ministerul Apărării din Ankara, care a atribuit atacul militanților kurdo-sirieni ai unităților de protecție a populației (Ypg)

Citește și  Soția italianului care a omorât-o pe Lăcrămioara. ” Îmi cer scuse, dar nu-mi abandonez soțul, este tatăl copiilor miei”

Pe 9 octombrie, Turcia a lansat operațiunea militară „Sursa păcii” pentru a crea o „zonă tampon” în nord-estul Siriei – apoi la est de Eufrat – pentru a îndepărta kurzii sirieni de la granița cu Turcia, considerată un grup terorist din partea guvernului turc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.