O mașină a lovit mai multe persoane în Sloane Square din Londra: revine panica de terorism

O mașină a lovit mai multe persoane în Sloane Square din Londra. Două persoane au fost rănite și sunt acum în spital. Șoferul a fost arestat, dar Scotland Yard nu a confirmat că este vorba despre terorism

În urma atacului terorist de la London Bridge, în care au murit 8 persoane, teama de terorism se întoarce la Londra: în Sloane Square, în districtul Chelsea, o mașină a intrat în plin în mai multe persoane, rănind grav două care sunt acum în spital. Șoferul a fost arestat, dar Scotland Yard nu a confirmat că este vorba despre terorism.

O mamă disperată a denunțat dispariția fiului ei de 2 ani, dar este arestată: ”L-a ucis și aruncat la gunoi”

Potrivit declarațiilor unor martori, neconfirmate încă oficial, mașina ar fi urcat pe trotuar și ar fi intrat intenționat în trecători.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.