O mașină a intrat într-un grup de 6 pietoni: o femeie a murit zdrobită de mașină

O femeie de casă în vârstă de 40 de ani, a murit în fața fiicei de 23 de ani, strivită de o mașină care mergâng cu viteză mare, a zburat de pe autostradă și a căzut pe pietoni.

Știrile tragice, raportate de British DailyStar , provin din orașul indian Hyderabad, în statul omonim. Un videoclip lansat de canalul de televiziune CCTV chinezesc arată un Volkswagen de culoare roșie care se aruncă la viteză mare pierzând controlul, dărâmând barierele autostrăzii și făcând un zbor de 20 de metri a aterizat pe un grup de oameni  provocând moartea unei femei și vătămarea gravă a altor șase.

Și-a ucis soția cu 50 de lovituri de cuțit pentru că nu l-a ajutat să ramână în Marea Britanie

Potrivit poliției locale, mașina circula cu peste 100 de kilometri pe oră, cu 60 de kilometri mai mult decât limita de viteză impusă Șoferul mașinii, a relatat ziarul național englez The Hindu , a suferit răni grave, dar nu este în pericol de viață.

Fiica victimei arămas nevătămată și a fost dusă la spital în stare de șoc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.