O mamma si-a ucis fetele 5 si 7 ani, apoi a marturisit: “Nu mai puteam sa traiesc in rutina”

O mamma si-a ucis fetele 5 si 7 ani, apoi a marturisit: “Nu mai puteam sa traiesc in rutina”

După ce și-a ucis fetele cele două fete Sarah Henderson, o mamă de 31 de ani din Texas, Statele Unite, a declarat că ” a înebunit”. Copilele au fost ucise cu câte un glonț în cap în timp ce toată familia era în casă. Cazul a zdruncinat întreaga țară și tocmai în aceste ore a sosit ultima sentință.

 

Sarah va fi condamnată la închisoare pe viață, o pedeapsă obținută cu acordu de pledoarie, fără de care ar fi fost condamnată la moarte. Se pare că de ceva timp în ea s-a dezvoltat un comportament paranoic, până în punctul de a-i spune soțului ei, o zi înainte de crimă, că vrea să se sinucidă.  Bărbatul a chemat forțele de ordine, dar la puțin timp după aceea i-a chemat din nou să spună ă totul este în regulă, scrie The Sun.

 

Polițiștii au considerat că ar fi bine oricum să verifice dar nu au găsit nimic neobișnuit.

 

A doua zi, soțul a sunat din nou la poliție să spună că cele două fiice ale lui de 5 și respectiv 7 ani au fost ucise. Femeia a mărturisit totul, explicând că de o săptămână  a planificat crimele și că scopul ei era de a extermina întreaga familie.

 

Investigațiile au arătat că femeia nu era sub influența alcoolului sau drogurilor și că nu exista niciun motiv pentru care boala ei mintală ar putea fi declarată. Sarah, anchetatorilor, pur și simplu a răspuns: “Am înnebunit, nu mai puteam să  mai suport viața de zi cu zi”

Te-ar putea interesa și A trimis parintilor un video de bun ramas si s-a aruncat sub tren: colegii de scoala isi bateau joc de el

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.