O mămică uită să ducă scutece la creșă pentru fiica ei, educatoarele scriu un mesaj pe corpul micuței

O mămică a avut parte de un șoc în timp ce schimba scutecul fetiței sale: educatoarele îi scriseseră un masaj cu un marker verde. Femeia a postat imaginile incredibile pe  Facebook.

Conform celor spuse de mamă, creșa trimite mesaje mamelor pentru a le informa despre cum s- au comportat bebelușii în acea zi, la ce ore au fost schimbați și dacă sunt necesare mai multe scutece sau șervețele. Mama Heather mărturisește că nu a citit un mesaj din ziua precedentă în care a fost avertizată că micuța ei Milo are nevoie de mai multe scutece. O simplă neatenție din partea ei, care cu siguranță nu justifică gestul incredibil ale educatoarelor de la creșă.

Citește și  Dramă în Spania! O femeie și-a ucis fiica de 5 ani și a încercat să se sinucidă: cadavrul bunicii micuței a fost găsit într-un rău

“Nu este prima dată când folosesc acest sistem. Am spălat scrisul cu mai multe șervețele pentru bebeluși și nu se duc. Sunt o mamă singură, cu un loc de muncă cu normă întreagă și doi copii foarte mici – spune Heather – Se poate întâmpla ca într-o zi să nu pot citi mesajul”.

Femeia a subliniat atunci că nu este prima dată când acest sistem a fost adoptat, scrie și Daily Star Online. Imaginile lui Heather au șocat întreg internetul !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.