O mămică româncă a murit imediat după ce a născut într-un spital din Marea Britanie: ce nu au făcut medicii

O mămică româncă care a suferit o hemoragie masivă și a murit la câteva ore după nașterea copilului.

Gabriela Pintilie, în vârstă de 36 de ani, a pierdut aproape trei litri de sânge după ce a născut-o pe fiica sa prin cezariană la Spitalul Basildon din Marea Britanie anul trecut în februarie. Imediat după naștere Gabriela a avut o hemoargie masivă și a murit după 7 ore. A fost demarată o anchetă în care s-a descoperit că medicii nu i-au efectuat transfuziile necesare de sânge  după ce a fost operată în urma hemoragiei

Citește și Al Treilea Război Mondial: 10 locuri sigure de refugiu în caz de conflict nuclear

Gabriela Pintilie, din Grays, trebuia să dea naștere celui de-al doilea copil  pe 28 februarie 2019, dar a ajuns la unitatea de maternitate cu trei zile mai devreme, când i s-au rupt apele . Câteva ore mai târziu, medicii au decis să încerce o naștere indusă, dar când și-au dat seama că nașterea nu va reuși i-au făcut o cezariană.

Din fericire fetița s-a născut sănătoasă pe 21 februarie la ora 21.34 pm, dar Gabrielei i s-a făcut o intervenție de urgență în urma unei hemoragii  și a murit șapte ore mai târziu, la 4.41 dimineața, pe 27 februarie.

Potrivit Daily Mail, Gabrielei nu i s-au administrat cantitățile necesare de sânge și nici substanțele de coagulare. Ancheta continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.