O mămică în vârstă de 17 ani moare în urma unui atac de cord după ce a născut copilul

A dat naștere fiului ei  și câteva ore mai târziu a murit . O tânără de numai 17 ani Teegan Barnard din Havant, Hampshire a avut timp doar să aducă pe lume pe micuțul John Bernard Parker înainte de a muri din cauza unui accident vascular cerebral provocat de efortul nașterii.

Copilul s-a născut perfect sănătos, dar în timpul travaliului mama a avut probleme. Adolescenta a avut o sângerare abundantă, care i-a provocat apoi un stop cardiac. Complicațiile au lăsat-o cu consecințe neurologice grave și timp de o lună a rămas într-o stare vegetativă în spital, în moarte cerebrală, iar în cele din urmă familia ei au oprit aparatele care o țineau în viață.

Și-au lăsat fiica să moară de foame, scandal la urgență: ” Nimeni nu ne aduce de mâncare”

Tânăra mamă a avut timp să vadă doar zâmbetul copilului ei înainte de a intra în comă. Familia este distrusă pentru cele întâmplate, mama fetei a declarat presei locale că fiica ei a fost atât de fericită de ideea de a deveni mamă, dar, din păcate, nu a a vut ocazia să-l țină în brațe și să-l vadă crescând.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.