O mămică a născut într-un autobuz : ” Fetița va călători gratis până la 18 ani ”

O mămică a născut într-un autobuz : ” Fetița va călători gratis până la 18 ani ”

FlixBus, renumita companie europeană a asistat, pentru prima dată în istoria sa, la un eveniment fericit și neașteptat: o mamică a născut într-un autobuz.

Micuța Zenep a venit în lume miercuri 8 mai, la bordul unui autobuz FlixBus, care se îndrepta de la Barcelona spre Bruxelles, iar în momentul nașterii se afla în Franța, între Paris și Lille. Când au început durerile, în jurul orei 3:30 noaptea,  șoferul a oprit imediat la o stație de benzină  în Ressons chemând de urgență o ambulanță. La bordul autobuzului se aflau aproximativ 30 de pasageri.

Un incendiu i-a distrus viața, dar nu se lasă: ”Mi-ar plăcea să-mi revăd familia după 14 ani”

Nașterea nu a prezentat complicații , iar micuța Zenep și părinții ei au fost transferați  într-un spital din apropiere de Compiègne. Atât copilul cât și mama sunt perfect sănătoși. Pentru a sărbători evenimentul fericit, FlixBus va permite fetiței Zenep să călătorească gratuit  până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.