O mămică a desenat sprâncenele fetiței nou-născute: ” Să nu adormi când mergi petreceri !”

O mămică a desenat sprâncenele fetiței nou-născute: ” Să nu adormi când mergi petreceri !”

Mămica a distribuit imaginea pe Facebook glumind că a învățat-o pe Isabella „să nu adoarmă la petreceri” și a primit un mixt de reacții. Unii au râs alții au  acuzat-o de abuzuri asupra copiilor. Danielle a spus: „Isabella practic nu are sprâncene  și întotdeauna m-am întrebat cum va arăta când le va avea”

Un monstru de tată și-a scuturat fiul de o lună provocându-i 28 de fracturi și o hemoragie: copilul este mort

Și uite așa într-o zi, împinsă de un val de inspirație i le-am desenat. Am folosit pudra și am desenat ușor sprâncenele simetrice, un pic ca ale mele. „Nu pot să mă opresc din râs . Este o fotografie pe care o voi păstra pentru totdeauna și aș putea chiar să o pun pe tortul ei de 18 ani. Danielle a decis să împărtășească fotografia copilului cu desenate pe sprâncene și spune că reacția a fost neprețuită. Ea a adăugat: „Toată lumea a găsit fotografia la fel de amuzantă, dar unii au comentat spunând că este„ abuzul asupra copilului ”ceea ce m-a făcut să simt că am făcut ceva greșit. Dar nu mi-am pus copilul în pericol, iar celelalte mămici din grupul Facebook m-au apărat. Probabil că aș face-o din nou pentru că este  amuzant.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.