O mamă vrea să doneze fiului ei pe moarte o parte din ficat. Descoperirea incredibilă: fusese schimbat la maternitate

O mamă vrea să doneze fiului ei pe moarte o parte din ficat, dar este incompatibilă.  Coșmarul prin care trăiește familia Yao este  își are rădăcinile în 1992, când doamna Xu a dat naștere fiul ei Abin. Medicii au descoperit recent că băiatul acum în vârstă de 27 de ani este pe moarte și are nevoie de un transplant de ficat pentru a supraviețui. Mama nu a stat pe gânduri și și-a dat imediat consimțământul pentru donație, dar ceva nu era în regulă: sângele celor doi nu era compatibil.

Pălării pentru distanța socială: ideea chinezească folosită pentru copiii din școlile elementare

Cei doi părinți au dorit să înțeleagă cum a fost posibil ca trăsătura genetică a mamei și a fiului să fie diferită și au anchetat fără a comunica nimic fiului. Când s-au dus la spitalul din provincia Henan, unde s-a născut Abin, au descoperit că alți doi copii s-au născut în aceeași zi (15 iunie). După  testele ADN, s-a dovedit că una dintre asistente a schimbat bebelușii în pătuț.

În ciuda șocului descoperirii, mama a contactat-o ​​imediat pe femeia care avea fiului ei biologic explicându-i că băiatul ei  suferă de cancer hepatic terminal și că are nevoie de un transplant imediat. Din păcate  aceasta i-a explicat că are hepatită B de câțiva ani și că nu poate dona ficatul.

Guvernul din Noua Zeelandă ajută prostituatele în timpul blocajului de coronavirus

O poveste paradoxală care ar putea duce la moartea unui băiat. Dna Xu a explicat presei locale: „Acest lucru înseamnă că fiului ei i s-a administrat o doză mare de vaccin împotriva hepatitei B imediat după naștere și copiii au fost schimbați între ei. Din acest motiv, Abin a dezvoltat cancer la ficat la o vârstă atât de fragedă. Există un singur responsabil pentru această situație dramatică: spitalul ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.