O mamă și cele două fiice ale sale au murit izbite în plin de un tren

O mamă și cele două fiice ale sale de 8 și respectiv 10 ani  au fost ucise de un tren de pasageri sâmbătă în Indiantown, Florida: indicatoarele erau ascunse printre crengile copacilor

 Trenul care călătorea de la Miami la New York s-a izbit  în mașina Subaru Outback în care se  aflau Valery Jo Rintamaki în vârstă de 58 de ani, Trystan Prestano, de 10 ani și Skylar Prestano, de opt ani. Victimele erau originare , din West Palm Beach , scrie Metro.

Un alt viaduct s-a prăbușit în Italia

 Potrivit anchetelor indicatoaele de trecere de cale ferată erau ascunse de crengile copacilor, iar bariera lipsea. Femeia nu avea cum să știe că tocmai trecea peste o cale ferată. Din impactul violent mama și cele trei copile au murit pe loc. Conducătorului trenului a reușit să oprească abia după mai bine de o jumătate de kilometru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.