O mama si cei patru copii si-au pierdut viata intr-un tragic accident rutier

O mama si cei patru copii si-au pierdut viata intr-un tragic accident rutier

S-a trezit dintr-o dată cu un camion în fața: o mamă moare împreună cu cei patru copii ai săi. Charmaine Harris McLeod, din Queensland, Australia, a încercat să depășeasă un camion, când s-a izbit violent cu un alt camion care venea din partea opusă. Impactul a fost inevitabil, iar femeia, împreună cu cei 4 copii ai ei, cel mai mare de numai 6 ani și-au pierdut viața din cauza unei neatenții.

 

Femeia și trei dintre copii au murit la fața locului, imediat după impact. Cel de-al patrulea copil, potrivit  Daily Mail, a fost scos dintre coroseria contorsionată a mașinii și dus de urgență la spital. Nu a mai ajuns, el a murit în ambulanță.

 

Cei patru copii se numeau Ally de 6 ani, Matilda de 5 ani, Wyatt de 4 ani, iar cel mai mic a fost Zaidok de 2 ani.

 

Groaznicul accident a șocat întreaga comunitate. Pe rețelele de socializare sute de persoane și-au exprimat durerea și părerea de rău

Te-ar putea interesa și Mexic: un ministru a demisionat dupa ce a provocat unui avion o intarziere de 38 de minute

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.