O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

Și-a ucis fiul în bătaie și a ascuns cadavrul în beton. Galina Morozova  de 56 de ani, originară din Astrakhan, din sud-vestul Rusiei, este acuzată de crimă după ce și-a ucis în bătaie fiul de 12  ani, Aleksandr Parakhnyakov. Femeia și-a ieșit din minți deoarece băiatul se dusese la o petrecere în pijama cu prietenii fără a-i cere  permisiunea.

Femeia, mama a 4 copii, a lansat un apel prin care denunța dispariția copilului. Timp de trei luni, ea a cerut să fie găsit fiul ei, arătându-se disperată, deși știa ce gest oribil făcuse… o actriță desăvârșită…

Declarația adolescentului care a aruncat un copil de 6 ani de la etajul al zecelea: „Am vrut ca toată lumea să știe că sunt nebun”

Săptămâni întregi agenții au căutat fiecare zonă din apropierea locuinței băiatului  și apoi au percheziționat casa și au găsit cadavrul cimentat în podeaua subsolului.

La un moment dat femeia nu a avut de ales și a mărturisit că și-a ucis fiul în bătaie îngropându-l în betonul din pivniță. Băiatul nu-i ceruse permisiunea să meargă la o petrecere în pijama cu prietenii, gest care i-a costat viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.