O mamă și-a ucis fiul nou-născut cu o foarfecă: „Nu l-am vrut, nu l-aș fi putut întreține”

O mamă și-a ucis copilul nou-născut cu o foarfecă și l-a aruncat la gunoi . Anastasia Skorychenko și-a lovit nou-născutul cu foarfeca de 22 de ori la numai câteva minute după ce a născut acasă. Mama avea deja 3 copii și a încercat să se justifice spunând că nu va ar fi putut să-l întrețină

Tânăra în vârstă  de 30 de ani din Mykolaiv, din sudul Ucrainei, ținuse sarcina ascunsă și timp de luni de zile nu a făcut nimic altceva decât să planifice crima imediat după naștere. După uciderea nou-născutului, femeia l-a aruncat în gunoi. Imediat după descoperirea cadavrului, femeia a fost arestată.

Citește și Nellie Bly, jurnalista care s-a închis într-un spital psihiatric pentru a raporta maltratarea femeilor

Judecată în instanță, femeia a recunoscut că nu-și dorea copilul. Criminala a povestit cum au decurs faptele: noaptea a început să aibă contracții, așa că s-a ridicat din pat și s-a dus la balcon pentru a nu fi auzită de nimeni și a născut acolo. Cu o foarfecă a tăiat cordonul nou-născutului și apoi cu aceeași foarfecă l-a lovit de mai multe ori în abdomen până l-a ucis.

Instanța a decis că bebelușul s-a născut perfect sănătos. Femeia nu suferă de tulburări psihice sau depresie, dar recunoașterea vinovăției i-a adus o reducere a pedepsei. Acum va trebui să execute o pedeapsă de numai doi ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13709873/mum-stabs-newborn-baby-scissors-throws-body-rubbish/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.