O mamă și-a ucis fiul în vârstă de 2 ani pentru că a refuzat să mănânce un hot dog

O mamă a fost condamnată la aproape 20 de ani după ce a fost găsită vinovată moartea fiului ei de doi ani.

Micuțul Anthony Bunn a fost bătut până a rămas  inconștient de mama și iubitul ei pentru că a refuzat să mănânce un hot dog. El a murit două zile mai târziu în spital, după atacul violent din casa lor din Wichita, Kansas, SUA. Mama Elizabeth Woolheater a pledat vinovată în august pentru omor de gradul doi și două acuzații de abuzuri asupra copiilor. Ea a spus că l-a lovit pe băiat pentru că nu a mâncat hot dog și apoi l-a auzit pe iubitul ei, Lucas Diel, lovindu-l fără încetare.

Nu acceptă divorțul: tată de 30 de ani se aruncă de la etajul nouă cu ​​copiii săi

Anthony Bunn a fost descris de bunicii săi drept „cel mai minunat copil pe care îl vei vedea vreodată.”

Elizabeth Woolheater a recunoscut într-un final că și-a bătut fiul. Poliția a fost chemată de către medicii de la spitalul de urgență în cazul unui copil de numai 4 ani care nu mai repira.  Băiețelu la fost dus de urgență la Wesley Medical Center în stare critică și a murit pe 6 mai 2018. Un post mortem a arătat că avea numeroase oase rupte, vânătăi și umflături pe creier. Mai mult decât atât, copilul era. subnutrit. Ieri Woolheater a fost condamnată la 19 ani și cinci luni.

Diel a negat volența asupra micuțului  Anthony, dar a fost condamnat de juriu de crimă de gradul doi. Acum execută o pedeapsă de 49 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.