O mamă și-a ucis fiul de 11 ani și a încercat să scape de corp prăjindu-l pe grătar: „Întotdeauna l-am urât ”

Și-a decapitat fiul de 11 ani, l-a tăiat în bucăți și a prăjit bucăți de cadavrului pe grătar . Femeia Rosana Candido, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că a comis teribila crimă cu complicitatea partenerei ei, Kacyla Pessoa, în vârstă de 28 de ani. Micul Rhuan da Silva Castro a fost ucis la domiciliul său lângă Brasilia, în Brazilia.

Băiețelul, potrivit rapoartelor The Sun , a fost atacat în somn de mama sa. Femeia a intrat în camera unde se afla și sora băiatului de 8 ani , lovindu-l cu11 lovituri în piept și ochi, în timp ce partenera ei îl ținea nemișcat. Mama i-a tăiat apoi capul și i-a dezmembrat restul corpului. Cuplul a încercat să prăjească  câteva părți pe grătar în încercarea de a scăpa de cadavru, dar apoi a abandonat ideea și a pus membrele în mai mulți rucsaci.

Citește și Nigeria, un influencer s-a prezentat la o nuntă cu 6 femei, toate însărcinate cu el

Rămășițele copilului  au fost descoperite lângă o școală de alți copii, care din curiozitate au deschis rucsacii. Cuplul a fost arestat, iar femeia de 27 de ani a recunoscut că și-a urât întotdeauna fiul și  nu a simțit nicio legătură maternă . Se pare că la rădăcina acestor resentimente s-a aflat raportul conflictual cu  tatăl copilului și cu întreaga familie paternă. Cele două au fost condamnate  la 65 de ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.