O mamă și-a ucis fiica cu dizabilități cu mai multe lovituri de ciocan: ” Nu mai voia să o vadă cum suferă”

O teribilă tragedie s-a produs la Orbassano, provincia Torino în Italia . O mamă , o femeie în vârstă de 85 de ani, și-a ucis  fiica în vârstă de 44 de ani cu mai multe lovituri de ciocan în zona capului.. Incidentul a avut loc în această dimineață, după ora 8.30. În casă pe lângă cele două femei, se afla și soțul femeii în vârstă de 87 de ani și tatăl victimei, care a dat alarma carabinierilor. Bătrâna, care pare să fi luat mai multe mdicamente acum se află internată în spitalul Orbassano, scrie Quotidiano.net

Citește și Italia, un român fără domiciliu a murit de frig într-o stație de tren. Fănică Barani avea 48 de ani

Victima ar fi fost lovită în cap cu numeroase lovituri de ciocan pe care anchetatorii l-au găsit pe noptieră lângă patul victimei..  Forțele de ordine au intervenit  la ora 8.40 dimineața.

Din primele detalii care ies din surse de investigație se pare că la originea crimei ar exista o tragedie în familie. Victima, este o femeie în vârstă de 44 de ani, cu un handicap sever încă de la naștere. Se pare că bătrâna mamă și-ar fi ucis fiica pentru a le pune capăt suferințelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.