O mama și-a ucis fetița de cinci zile: ” Nu mi-am dorit acest copil ”

Cu câteva zile înainte de crima oribilă, mama în vârstă de 29 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie zâmbitoare împreună cu soțul și cu bebelușul.  “Nu am vrut acest copil”, a mărturisit femeia  anchetatorilor după ce a fost arestată de poliție.

Hiralbahen Bhavsar, o mamă americană de 29 de ani, și-a ucis cu atrocitate fiica de numai 5 zile tâindu-i gâtul. În spatele acelei ultiemi fotogarfii distribuite pe rețelele de socializare se afla o suflet încărcat și o inimă rea pe care nimeni nu a văzut-o până după acea faptă îngrozitoare .

“Nu am vrut acest copil”, a mărturisit 29 de ani anchetatorilor după ce a fost arestată de poliție la casa ei din Little Ferry, New Jersey.

 

Citește și Bullying: Vizată de bătăuși, o fată de 12 ani s-a sinucis. „Școala nu a făcut niciodată nimic pentru a opri această tragedie”

 

După ce și-a înjunghiat copilul de doar cinci zile în gât și pe braț, femeia a sunat la poliție și a susținut că are dureri în piept deoarece soțul ei, Jaymin, încerca să o omoare. Când agentii au intrat în casa celor doi soți l-au arestat imediat pe bărbat, dar au intervenit imediat rudele care și-au dat seama că ucigașa era chiar mama fetiței și că de fapt dorea doar să scape cu basmaua curată dând vina pe soțul ei .

La presiuna agenților femeia și-a recunoscut vina. Fetița se afla în dormitor, în pătuțul ei într-o baltă de sânge.

Soțul a spus că luau cina când copila a început să plângă așa că femeia a dus copila în dormitor. S-a întors înapoi în bucătărie și a luat ceva și a intrat iarăși în camera copilului blocând ușa după ea. Acel ceva ce luase femeia în grabă din bucătărie era de fapt un cuțit . Imediat după crimă, ea sunat la poliție încercând să-l învinovățească pe soț .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.