O mamă și-a ucis copiii: se temea că s-ar fi descoperit incestul cu fratele ei, tatăl copiilor

Sarah Barrass , o mamă în vârstă de 35 de ani, și- a ucis cei doi fii adolescenți și a încercat să îi elimine și pe ceilalți patru copii, otrăvindu-i. Se temea că serviciile sociale îi vor îndepărta pe copii dacă s-ar fi descoperit relația incestuoasă cu fratele său Brandon , tatăl copiilor . În aceste zile, The Sun  a dezvăluit cum această mamă a încercat să-și acopere secretul ( incestul)    spunându-le prietenilor o serie de minciuni despre o întâlnire cu un bărbat inexistent cunoscut online.

 

Un prieten al femeii a spus: „Mi-a spus că este însărcinată. A spus că a întâlnit un tip pe internet cu care a făcut sex după care s-a făcut nevăzut ”  . De fapt, mulți au spus că „nu era clar cine este tatăl copiilor, inclusiv al ultimului copil,  al șaselea”.

O tânăra a fost violată și ucisă chiar de asistenții unui spital

 

Prietenul femeii a mai spus că el a întrebat inițial despre relația ei cu fratele Brandon, dar femeia a răspuns că sunt frați. Câteva zile mai târziu, însă, Sarah Barrass și fratele ei au fost arestați la SheffieldCrown Court pentru uciderea prin strangulare a copiilor ei  Tristan de 13 ani, și Blake de 14 ani, după ce a încercat să-i otrăvească pe toți șase  cu o zi înainte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.