O mama si-a ucis cele doua fetite la 18 zile distanta una de cealalta: ” Erau un obstacol”

O mama si-a ucis cele doua fetite la 18 zile distanta una de cealalta: ” Erau un obstacol”

Louise Porton mama a două fete de 3 ani și 16 luni a  fost acuzată de uciderea micuțelor Lexi și Scarlett chiar dacă ea neagă vehement acuzația. Cele două copile au murit la 18 zile distanță una față de cealaltă. Potrivit medicilor fetele au murit  “din cauza unor patologii respiratorii”. În cele din urmă, se crede că mama le-a ucis “pentru că erau un ostacol pentru a ieși singură din casă ”.  Procesul este în curs de desfășurare.

 

Cele două crime datează din ianuarie 2018, dar procesul de condamnare a mamei a început în aceste zile.

 

Pe 2 ianuarie 2018 fata de 3 ani a ajuns la spital cu probleme respiratorii: medicii i-au diagnosticat cu o infecție toracică și a fost tratată cu  antibiotice. După aproximativ zece zile, medicii au primit un alt apel de  ajutor și imediat ce au ajuns acasă au văzut corpul fetiței fără viață.

 

Aproximativ o lună mai târziu, aceeași soartă a avut și micuța Scarlett, care a fost găsit moart în acasă.

 

Mama, în acea ocazie, s-a apărat spunând că fetița de 16 luni în drum spre spital a adormit. Dar pentru medici, ea era moartă de mai mult timp.  Judecătorul Oliver Saxby a declarat că mama “era aparent calmă și fără nicio emoție”. Cu toate acestea, versiunea mamei, potrivit căreia fetele ar fi murit de gripă, nu i-a convins pe anchetatori .

În timpul anchetelor poliția a găsit unele cercetări suspecte în browserul folosit de femeie: printre altele, cum să provoci moartea unui copil și cum să se răcești mai repede cadavrele.

Te-ar putea interesa și O bacterie carnivora a ucis o femeie care a cazut si s-a ranit pe plaja in Statele Unite

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.