O mamă și-a torturat fiica de 18 luni injectându-i înălbitor: „Nu am iubit-o, am vrut să scap de ea”

Și-a torturat fiica și i-a injectat înălbitor . Ezgi Korucu  în vârstă de 28 de ani, este acuzată de tortură  împotriva  fiicei ei de 18 luni , Eylul Mira, la Avcilar din Istanbul, Turcia. Femeia a recunoscut că  i-a făcut rău fetiței pentru că nu o iubea, așa că a încercat să-i provoace mari suferințe.

Fetița a fost internată în spital cu răni care i-au determinat pe medici să depună o plângere, astfel încât femeia a fost arestată. După mai multe interogatorii, el a mărturisit că și-a torturat fiica și, de asemenea, a încercat să o omoare  pentru că nu o iubea și voia să scape de ea.

Citește și În ultimele 3 luni s-au descoperit 160 de sarcofage egipțiene, unele acoperite de blesteme

„Așa că am decis să o torturez. Am chinuit-o cu tăieturi de ras pe cap, picioare, brațe, piept și pleoape “, a recunoscut ea  potrivit presei The Sun. ” I-am injectat săpun lichid și înălbitor în vene folosind o seringă. Am început când fiica mea avea o lună”.

Tortura a continuat până când mama malefică a fost arestată. Acum femeia spune că îi pare rău și îi cere fiicei sale să o ierte. Avocatul ei a explicat că atitudinile ei s-au datorat unei stări modificate cauzate de abuzul pe care femeia însăși l-a suferit de la soț. Scopul femeii ar fi fost să meargă la închisoare pentru a se salva de violențele partenerului ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.