O mamă și-a sufocat fiul de 8 ani cu o perină: ” Demonii mi-au poruncit s-o fac”

O mamă și-a ucis fiul de 8 ani, apoi s-a justificat spnunând că demonii au pus-o să-l omoare.  Tisha Sanchez, în vârstă de 30 de ani, și-a sufocat  fiul de 8 ani  Joevani, Antonio Delapen cu o perină în apartamentul lor din Texas.

Femeia a fost arestată după ce a chemat poliția să raporteze moartea fiului ei.

Citește și Leșină după o doză prea mare de droguri, fiul moare de frig în fața ușii: nu va face nicio zi de închisoare

Agenții, scrie Daily Mail, au spus inițial că mama a declarat că și-a găsit fiul inconștient pe podea, dar după autopsie  s-a descoperit că copilul murise cu mult înainte de intervenția poliției. Femeia a fost arestată și după ore de interogatoriu și-a recunoscut fapta, justificându-se că demonii i-au poruncit ce să facă.

Femeia a fost acuzată de crimă iar acum își așteaptă procesul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.