O mamă și-a sufocat fiul de 17 luni: ”Era o piedică în calea relației mele”

 

Heather Reynolds, o femeie de 41 de ani din New Jersey, și-a sufocat fiul Axel Reynolds punându-i o cârpă pe nas și p gură. Motivul absurd a fost că acest copil ”stătea în calea fericirii ei . Femeia cu un trecut plin de droguri și metamfetamină neagă orice acuzație. În acest moment se află în închisoare și riscă să rămână acolo pe viață.

 

După ce micuțul nu a mai repirat a femeia a chemat poliția. Agenții au găsit-o acasă plângând cu copilul în brațe și cerându-le ajutorul. Se pare că micuțul era băut și în jurul gurii avea vânătăi evidente. Copilul a fost dus la spital, dar era prea târziu. Autopsia a demonstrat că  micuțul a murit prin asfixiere, scrie Crime Online.

Urgența climatică: Jakarta se scufunda în mare și Indonezia își schimbă capitala

Potrivit presei locale, anchetatorii au acuzat-o de crimă pe mama dar ea neagă orice acuzație.

Faptele datează cu aproape un an în urmă. În momentul crimei femeia era singură în casă.  Heather Reynolds ar fi  acționat sub influența alcoolului și drogurilor în momentul în care și-a sufocat bebelușul.  Judecătorul a numit această crimă o crimă brutală, având în vedere timpul și energia necesare pentru a ucide un copil prin sufocare.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.