O mamă și-a sufocat fiul autist obligându-l să înghită bucăți de burete: avea doar 10 ani

Nebunie în Marea Britanie . Olga Freeman , o mamă în vârstă de 40 de ani, cu probleme mentale evidente, și-a ucis fiul sufocându-l. Micuțul Dylan , care suferea de autism, a fost forțat de femeie să înghită bucăți de burete. Ulterior s-a predat poliției.

După moartea copilului, mama a explicat că a făcut-o pentru „a restabili echilibrul lumii ”.

Crima a avut loc pe 15 august 2020 într-un oraș la vest de Londra . Băiatul de 10 ani a fost găsit mort în patul mamei de către poliție. Căile respiratorii erau blocate de bucăți de burete pe care acesta din urmă îl obligase să le înghită.

Autopsia pe corpul victimei a confirmat decesul prin sufocare .

În procesul de luni, 25 ianuarie 2021, Olga Freeman a pledat nevinovată. Avocatul femeii a mai explicat, în fața unui raport psihiatric, că suferă de o „ boală depresivă cu simptome psihotice ”. Cu doar câteva săptămâni înainte de crimă, într-un audio, ea a afirmat că este un Mesia cu rolul de a salva lumea: „ Aceasta este rolul mea: să- mi sacrific fiul iubit pentru a crea un echilibru în această lume ”.

Sursa: BBC

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.