O mama și-a sufocat fiica de 2 ani pentru că aruncase firmituri de pâine pe jos

 

Absurd dar adevărat: Svetlana Mirzoeva în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii, o fetiță de 2 ani și un băiețel de trei ani și-a sufocat fetița cu o bucată de pâine. Femeia s-a enervat enorm când a văzut că micuța aruncase pe jos firmiturile de pâine și a decis să o pedepsească.

A luat o bucată de pâine și  a îndesat-o cu putere în gurița fetiței. Prin urmare, copila s-a sufocat și a decedat. Oroarea s-a petrecut cu o lună în urmă în Omsk, Rusia, dar abia cum știrea a fost făcută publică.

Citește și Un bărbat și-a ucis unchiul și mătușa după ce i-a acuzat că a făcut vrăji pe familie

Potrivit Daily Mirror, femia a intrat în panică când a văzut că fetița nu mai respiră și a cerut ajutorul concubinului ei. Au înfășurat corpul fetiței într-un prosop pe care l-au pus într-o geantă și l-au aruncat. Corpul copilei nu este de găsit nicăieri.

Vecinii au fost cei care au cerut intervenția poliției după ce nu au mai văzut fetița.

Ciudat este că la 10 zile de la omor, concubinul  femeii au murit în condiții misterioase. Autoritățile caută încă trupul micuței. Mama criminală, Svetlana riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani. Între timp băiețelul de trei ani a fost dus  la orfelinat.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.