O mamă și-a strangulat și nou-nascutul pentru că o ținea trează toată noaptea

Lubov Kostyuk, de 23 de ani, și-a ucis copilul de două luni și  i-a ars trupul. Oribila crimă s-a produs în Kobaky, Ucraina. Femeia și-a strangulat copilul cu șiretul de la un pantof, a învelit cadavrul și i-a dat foc într-o pădure lângă Kobaky.

Potrivit Mirror, femeiea se despărțise de soț și tatăl copilului de câteva luni iar raporturile dintre cei doi erau foarte tensionate. Starea ei de spirit se schimbase complet. O asistentă care vizita des locuința femeii a declarat că bebelușul era foarte bine îngrijit iar mama era atentă cu el și nu-și închipuie cum a fost posibil ca dintr-o mamă atentă și iubitoare să se transforme într-o criminală.

Citește și Refuză să-și ducă fiica la spital, o adolescentă în vârstă de 13 ani moare cu dureri insuportabile și plină de purici

După raportul de dispariție al copilului, polițiștii după ce au căutat mai bine de câteva ore au găsit rămășițele copilului ascuns într-o pătură sub niște crengi din pădure.

Femeia a fost condamnată la 11 ani de închisore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.