O mamă și-a pus în vânzare copiii :” Din cauza lor nu pot să mă întâlnesc cu alți bărbați”

Vroia să-și vândă copiii, ca să poată ieși cu bărbații. Rasulzhan Kyzy Barnokhon, o mamă de 23 de ani, a fost arestată la Moscova în timp ce încerca să-și vândă copiii.

Femeia se pusese de acord pentru suma de 13 mii de euro pentru unul dintre copiii ei, dar intenția ar fi fost aceea de a-i da pe toți.
Femeia  a afirmat că bebelușul de doar o săptămână  a fost un obstacol în calea întâlnirilor cu bărbații galanți  pe care i-ar fi putut avea. Ca fel ca orice nou-născut, fetița cerea multă atenție și grijă , dar mama a preferat să  meargă la alți bărbați.

Citește și O femeie din Indonezia a fost găsită într-un hotel cu un bărbat: bicuită în public

Potrivit Daily Mail, femeia a încercat și acum șase luni să-și vândă fata de doar un an, dar a fost denunțată. Însărcinată cu al treilea copil, ea a pus mai multe anunțuri în care căuta părinți adoptivi pentru cei trei copii ai săi. Acum riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.