O mamă și-a otrăvit fiul și a ascuns corpul: denunță dispariția lui

A denunțat dispariția bruscă și inexplicabilă a fiului său în vârstă de 11 ani, declanșând imediat o percheziție în toată zona, dar la zece zile de la plângere s-a dovedit că, în realitate, aceeași mamăși-a otrăvit fiul după care a sascuns corpul . Povestea dramatică vine din Brazilia.  Trupul fără viață al lui Rafael Mateus Winques, în vârstă de 11 ani, a fost găsit abandonat într-o casă abandonată din orașul Planalto, în statul Rio Grande do Sul.

Potrivit poliției, mama, Alexandra Dougokenski l-a omorât. Sub interogatoriu și pusă în fața probelor, a admis crima,  vorbind totuși despre o fatalitate.

Trupul băiatului a fost găsit  la zece zile după ce mama a raportat dispariția. Conform celor reconstruite de mass-media locală, pe 16 mai, femeia a spus că s-a trezit și a văzut  că fiul ei nu se afla în patul. Femeia a mai spus că a găsit ușa întredeschisă, ceea ce a determinat inițial anchetatorii să speculeze o fugire de din casă, dar, după descoperirea urmelor de sânge în casă, lucrurile s-au schimbat.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul lui Rafael a fost învelit într-un așternut și dus în casa abandonată. Femeia, arestată, a spus că fiul ei a murit după administrarea de medicamente psihiatrice foarte puternice și, de teamă, a ascuns cadavrul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.