O mamă și-a omorât din neatenție fiul nou-născut în timpul unei discuții violente la telefon cu tatăl copilului

O mamă și-a omorât din neatenție fiul nou-născut în timpul unei discuții violente la telefon cu tatăl copilului

Joi trecut, Burgandie Marquez , o mamă în vârstă de 30 de ani care locuiește în Tampa (Florida), a avut o ceartă telefonică violentă cu fostul ei iubit. Nu este clar care a fost motivul disputei, dar se pare că femeia, în timp ce se certa cu bărbatul, și-a smucit violent fiul nou-născut de două ori. Făcând acest lucru, nu și-a dat seama că copilul l-a lovit pe copil cu capul de două ori de colțul unei mobile. Când a închis conversația telefonică,  Burgandie a căzut pe scări cu fiul ei în brațe, neprotejându-i capul  micuțului.

Și-au închis fiica în pivniță un an de zile. ” Este posedată de diavol”

În urma celor întâmplate, copilul a început să se simtă rău, începuse să facă febră și nu se mai oprea din plâns.  Femeia a încercat să-l mângâie, fără să-și facă griji că ar putea avea o problemă medicală gravă . A doua zi, însă, în timp ce-și ducea fiul la tatăl ei, a observat că starea lui s-a înrăutățit și doar atunci a chemat ambulanța.  Copilul a fost grăbit la Spitalul Sf.Joseph , unde medicii au găsit o hemoragie cerebrală .

În timp ce medicii încercau să salveze viața copilului, femeia a fost supusă interogării de către poliție dând mai multe versiuni privind cele întâmplate. Luni dimineață starea copilului s-a deteriorat și a fost dus în terapie intensivă și a murit câteva ore mai târziu. În acel moment, mama a recunoscut că a fost ea cea care a provocat rănile copilului. Mărturisirea a fost decisivă pentru a o acuza de omor și a fi arestată.

Femeia va rămâne în închisoare până la următoarea audiere, între timp ia fost luată custodia celuilalt copil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.