O mamă și-a lăsat fiicele de 1 an și 2 ani în cada cu apă și a plecat să fumeze: cea mai mică a murit înecată

O mamă și-a lăsat fiicele de 1 an și 2 ani în cada cu apă și a plecat să fumeze: cea mai mică a murit înecată

A vrut să-și dedice ceva timp pentru ea. Așa s-a justificat motivul Lindsee Louise Leonardo în vârstă  de 32 de ani din Tennessee din Statele Unite,  după moartea fiicei sale de 11 luni, înecată în cadă după ce a rămas singură cu sora ei de 2 ani.

Micuța Aiden Leonardo a fost găsită de mama ei în timp ce plutea în apa din cadă cu fața în jos. Femeia a încercat imediat să o ajute, dar a fost în zadar. Fetița a fost dusă la spital și  după două zile a murit.

Citește și Incest: Verișori de primul grad se căsătoresc și așteaptă un copil. Acum riscă să ajungă după gratii

Mama a fost arestată și acuzată de abandon de minori iar acum își așteaptă procesul. Femeia a mărturisit că și-a băgat fiicele în cada cu apă convinsă că cea mare poate avea grijă de sora ei mică pentru câteva minute. Lindsee a recunoscut că a ieșit pe balcon căteva minute pentru a fuma o țigară. Dar chiar acele câteva minute au fost fatale pentru micuța de 11 luni.

Potrivit Daily Mail, fetița s-a luptat  de două zile între viață și moarte dar leziunile cerebrale raportate de apnee s-au dovedit a fi prea grave și a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.