O mamă și-a lăsat fiica de 9 ani bolnavă să moară: ”Prea multe analize și controale prin spitale”

O fetiță de 9 ani avea mari probleme de sănătate , dar mama ei se plictisea să o ducă la medici pentru a-i face controalele necesare și a lăsat-o să moară. Mia Edmundson a murit la vârsta de 9 ani din cauza unui șoc septic sever din cauza lipsei de îngrijiri din partea mamei sale Elizabeth Markley, 29 de ani, din Florida .

Copila s-a născut fără splină, o afecțiune care necesita analize și controale stricte. O problemă și mai mare pentru mamă care și-a neglijat fiica până în punctul de a o lăsa să moară. La un moment dat fetița începuse să aibe probleme grave și la inimă dezvoltat și probleme grave de inimă, și trebuia să meargă des la control: de 11 ori consecutiv mama ei a ratat controalele . În cei doi ani înainte de moartea ei, copilul a fost complet neglijat și când a dus-o de urgență la spital, starea ei, potrivit medicilor, era disperată.

Tragedie de Halloween: o fetiță îmbrăcată în albinuță împușcată în ceafă

Mia a avut o criză respiratorie severă și a fost dusă la spital. Când medicii au vizitat-o, au verificat că mai bine de 10 ore copilul era într-o stare de șoc fără ca mama să o ducă la medic sau să cheme o ambulanță. Câteva ore mai târziu, copilul a murit, iar mama a fost arestată sub acuzația de abandon de minor iar acum riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.