O mama si-a inecat gemenii si a incercat sa se sinucida izbindu-se de un camion

Femeia și-a înecat gemenii după ce soțul ei a depus divorț. Samantha Ford, în vârstă de 38 de ani, este acuzată de crimă după uciderea gemenilor Jake și Chloe, în vârstă de 23 de luni, în ziua Crăciunului de anul trecut. Astăzi, un psihiatru  a declarat că “ea a vrut să apară bolnavă mintală pentru a-și justifica gestul”.

Dr. Muzaffar Hussain a declarat că Ford era preocupată de pierderea “vieții perfecte” după ce s-a întors în Anglia din Qatar unde a trăit o viață de lux cu soțul ei. Ford a înecat gemenii, concepuți prin vitro la două luni după ce soțul ei, Steven, a părăsit-o. După gestul nebun, ea s-a urcat în mașină și cu toată viteza a încercat să se izbească într-un camion. Când au ajuns la locul accidentului, ofițerii de poliție au declarat ea le-a spus să o lase să moară. Un judecător va decide acum dacă va fi trimis la un spital de psihiatrie sau  în închisoare.

 

Citește și Un tata si-a ucis fiul de 5 ani: ”Este diavolul”. Judecatorul nu il condamna

 

Medicul psihiatru Hussain a fost întrebat dacă a crezut că Ford suferea de depresie severă în momentul crimei celor doi  gemeni. Doctorul a răspuns: “Cred că a fost moderat deprimată la vremea respectivă și supărată pe soțul ei. Vroia să ucidă atât copii, cât și pe ea doar ca să-l pedepsească. Ea a reușit să îndeplinească prima parte al planului , dar nu și a doua parte. Cred că gândurile agresive față de copii au ieșit din gândurile ei agresive față de soțul ei pentru că ea o părăsise “.

 

Citește și S-a descoperit un laborator al groazei: capul unei femei cusut de corpul unui barbat

 

Hussain i-a diagnosticat femeii cu o tulburare de adaptare, care ar fi putut fi declanșată de întoarcerea sa în Anglia, și a spus că suferă și de depresie și anxietate. Dr. Hussain a spus că a spus personalului spitalului despre stilul său de viață luxos din Qatar, despre care ea crede că este o pierdere pe care o încă o plânge:

“Ceea ce apare este regretul de a fi pierdut acea viață perfectă, o viață perfectă cu Steve în Qatar. O viață perfectă cu copiii săi. O casa perfectă ”. Condamna va fi dată pe 16 august.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.