O mamă și-a drogat fiul de un an cu cocaină și l-a lovit până i-a fractura craniul

Și-a umplut cu cocaină fiul de un an și jumătate și apoi l-a bătut atât de violent încât i-a fracturat craniul. Protagonista violenței absurde este o mamă americană în vârstă de 28 de ani, Crystal Steele, arestată de poliție cu acuzația de abuzuri extrem grave asupra minorilor.. Abuzul a fost descoperit atunci când copilul a fost transportat la spitalul Latrobe din statul Pennsylvania. Copilul a ajuns cu vânătăi și fracturi pe întregul corp, inclusiv la craniu.

La Spitalul de copii Latrobe, medicii au remarcat ceea ce credeau că sunt semne evidente de abuz și au alertaa forțele de ordine. Surpriza a fost cu atât mai mare când medicii au luat o probă de urină pentru analiză și au fost șocați să constate că aceasta era sub influența cocainei. Mama a fost arestată și dusă la închisoarea din județul Westmoreland cu o cauțiune de 270.000 USD.

Citește și Oroare într-un autobuz școlar din SUA: o elevă cu dizabilități a fost violată de colegi în drum spre casă

Din cauza rănilor extrem de grave băiatul a riscat să moară, dar acum începe să se recupereze în spital. „Băiatul este norocos că se află în viață. A fost aproape de moarte ”, a explicat un purtător de cuvânt al poliției locale. Femeia a respins orice acuzație susținând că băiatul a căzut de pe o scară în timp ce se juca cu câinele care l-a atacat. În realitate, rănile nu sunt compatibile nici cu căderea și nici cu agresiunile câinelui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.