O mamă și-a dat la schimb fiica de un an pentru o… mașină din anii ’90: arestată

O mamă și-a dat la schimb fiica de un an pentru o… mașină din anii ’90 !

Alice Leann Todd, în vârstă de 45 de ani, din Carolina de Nord, și-a dat la schimb fiica de numai un an pentru o mașină din 1990 ar încerca să-și boteze fiica de un an pentru o mașină la începutul anilor 1990, o mașină tip  Plymouth Laser Hatchback . Femeia și-ar fi dat la schimb  copila pentru, ca să-i spunem așa o rablă.

Femeia i-a dat fetița cuplului Tina Marie Chavis de 47 de ani, și Vincencio Romero de 53 de ani, în schimbul mașinii. Groaznica ”afacere” a fost descoperită de medici care au vizitat fetița și au observat mai multe vânătăi pe corpul ei Plângerea a fost depusă imediat, deși părinții „adoptivi” au spus că fetița a avut o reacție alergică. De aici și descoperirea că micuța nu era a lor.

Un cuplu a fost condamnat la 654 de ani de închisoare: câte crime au comis

Nu a existat niciun document care să demonstreze adopția, astfel că toți trei au fost  arestați, în timp ce copilua a fost dat în custodie serviciilor sociale. Această poveste are multe semne de întrebare: de ce cuplu a acceptat fetița și mai ales de ce acea ”mamă” și-a dat fetița în schimbul unei mașini …

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.