O mamă și-a chinuit și înfometat cei șapte copii adoptivi pentru bani

O mamă și-a chinuit și înfometat cei șapte copii adoptivi pentru bani

Machelle Hackney, în vârstă de 48 de ani, a fost arestată după ce s-a aflat că cei șapte copii pe care i-a adoptat au fost înfometați și ținuți închiși într-o debara, potrivit The Guardian. Machelle avea un canal de YouTube numit Fantastic Adventures, cu aproape 800,000 de abonați și 250 de milioane de vizualizări. Asta înseamnă o sumă destul de mare de bani pentru femeie.

Femeia îi forța pe copii să fie „actori” în clipuri video pe YouTube. Dacă aceștia refuzau să filmeze, Machelle recurgea la diverse metode de tortură: folosea spray cu piper sau îi închidea în debara, fără apă, fără mâncare și fără să poată merge la toaletă.

Și-a ucis sora pentru că a dezonorat familia: condamnat la închisoare pe viață

Ororile au ieșit la iveală, după ce una dintre fetițe a reușit să sune autoritățile, care s-au deplasat imediat la fața locului. Machelle este anchetată și riscă ani grei de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.