O mamă și-a castrat fiul de un an și a fugit de acasă: copilul este în stare foarte gravă

O mamă și-a castrat fiul de doar un an și a fugit. Winnie Mutheu a fugit de a casă din satul Kamandura, Kenya , după un atac teribil asupra fiului ei, din motive care sunt încă necunoscute. Copilul a fost internat în spital unde se află în stare foarte gravă.

Descoperirea a fost făcută de  tatăl băiețelului care și-a găsit fiul într-o baltă de sânge. La început când a auzit țipetele copilului și-a întrebat soția ce s-a întâmplat, ea răspunzând că s-a lovit în timp ce se juca. Îngrijorat, a vrut să-și vadă fiul și a observat că nu are nicio problemă cu piciorul, ci fusese mutilat.

Citește și Merge la spital cu dureri de stomac și descoperă că are Covid: o copilă de 14 ani a murit în terapie intensivă

Bărbatul și-a dus imediat copilul la spital unde a fost internat în stare critică. Între timp, femeia a fugit, dar poliția este pe urmele ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13303478/baby-fighting-for-life-mum-cuts-off-his-genitals/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.