O mamă și-a atacat mortal fiica în timpul unui episod psihotic: i-a scos ochii și i-a tăiat limba în timp ce fetița era încă în viață

Și-a atacat fiica, apoi i-a scos ochii, i-a mânat limba și a început să se roage lângă trupul ei și așa a fost găsită de polițiști. Într-o stare confuză, femeia a făcut declarații neclare în mai multe limbi cu privire la gestul ei. Reconstrucția făcută de autorități este înfricoșătoare: Josimare Gomes da Silva, în vârstă de 30 de ani, ar fi scos ochii fiicei sale Brenda și i-a mâncat limba. Mama braziliană a fost arestată acasă la Sao Cristovao, în nord-estul Braziliei.

Citește și Atenție la insectele cu ochii roșii. În luna mai vor invada parcurile din America

Bunicul fetiței a descoperit crima, care ar fi intrat în baie după ce a observat cantități mari de sânge care se scurgeau dintr-un canal extern. Odată ajuns înăuntru, a descoperit trupul neînsuflețit al nepoatei sale lângă care se afla mama ei care se ruga și a chemat imediat poliția. Anchetatorii au observat imediat că ochii fetei au fost scoși, dar și că limba îi lipsea.

Rănile ar fi fost cauzate cu o foarfecă în timp ce fetița era încă în viață și ar fi murit din cauza pierderilor mari de sânge și a durerii. Tânăra de 30 de ani suferă de probleme de sănătate mintală, inclusiv depresie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.