O mamă și-a aruncat copiii de la etajul al treilea: ” O voce mi-a spus că ei sunt diavoli”

O mămă „posedată” ar fi aruncat  cei doi copii de la o fereastră de la etajul al treilea susținând că o „voce” i-a spus că sunt ei sunt „diavoli”. Femeia în vârstă de 31 de ani, a cărei nume nu a fost făcut public și-a aruncat fiul  de o lună și fiica de trei ani  de la o înălțime de  40 de metri după care a fugit.

 

Incidentul a avut loc la reședința Le Lutetia din comuna Bondy una din suburbiile din nord-estul Parisului. Potrivit presei La Depeche femeia a fost arestată în timp ce se îndrepta spre gară. Copiii au supraviețuit impactului dar doar datorită faptului că au căzut pe pământul ud din cauza ploilor. Dacă ar fi căzut pe asfalt cei doi copii ar fi fost cu siguranță  morți.  Cu toate acestea, rapoartele mass-media spun că fetița de trei ani nu-și mai poate   simți picioarele, iar luni seara starea bebelușuli de o lună a fost descrisă de la început fiind gravă.

 

O copilă în vârstă de 13 ani însărcinată s-a sinucis după ce a fost violată de 6 bărbați

Ambii copii sunt în spital, iar mama se află în arest. O vecină a spus că nu mai văzuse  niciodată această femeie cu copiii ei.  O anchetă asupra atacului este în curs de desfășurare.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.