O mama si-a abuzat copilul pentru a-l face pe sotul ei sa se intoarca la ea

O mama si-a abuzat copilul pentru a-l face pe sotul ei sa se intoarca la ea

Femeia identificată cu numele de Karina a fost arestată când un ofițer de poliție din Ecatepec de Morelos, Mexic, a văzut-o bătându-și fetița într-un parc în timp ce îi schimab scutecele.  După percheziația femeii, pe telefonul ei s-au găsit mai multe videoclipuri în care se puteau vedea abuzurile pe care le-a suportat fetița de șase luni: i-a turnat apă pe față în timp ce era pe podea, a pus piciorul pe gâtul micuței, i-a pus cuțitul la gât și a băgat-o într-o găleată cu apă iar apa îi ajungea până sub nas că micuța abia mai putea respira.

 

De și-a chiunit acestă femeie fetița de șase luni? Ca o formă de șantaj pentru a-l face pe soțul ei să se întoarcă la ea.

 

Sandra Pacheco Garcia, șeful Centrului de Justiție pentru Femei din Ecatepec, a declarat că tatăl copilului a fost chemat și că îi ajută  pe anchetatori în investigările lor. Fetița a fost consultată de medici iar pe corpul ei s-au găsit urme evidente de violențe. Potrivit presei locale fetița se află în grija tatălui.

 

Mama a fost acuzată și arestată. Ea a fost eliberată pe cauțiune cu un ordin de restricționare de a se apropia de copilă.

Ancheta este în desfășurare.

Te-ar putea interesa și Surprins de sotie in timp ce o viola pe fiica lor de 5 ani: ”Am invatat-o cum sa faca, este mai buna decat tine”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.