O mamă și-a abandonat fiul de 6 ani într-un parc: copilul aleargă după mașină, ea îl lovește și-l ucide

Și-a abandonat fiul în vârstă de 6 ani într-o rezervație naturală și când băiatul încearcă să fugă după mașină, ea l-a lovit și l-a ucis. Brittany Gosney, în vârstă de 29 de ani, este acuzată de uciderea premeditată a fiului ei, micuțul James Robert Hutchinson, împreună cu partenerul ei, James Hamilton, în vârstă de 42 de ani. Mama și-a ucis copilul încercând să scape de el și pentru a acoperi crima a aruncat cadavrul în râu.

Citește și Un studiu a constatat că bărbații cu barbă poartă mai mulți germeni decât câinii

Femeia a mers într-o zonă naturală din județul Preble, Ohio, în SUA, unde și-a dat fiul jos din mașină și a plecat. Copilul, văzând-o că se îndepărtează a încercat să alerge după vehicul dar ea a dat cu spatele și l-a lovit în plin pe micuț aruncându-l la câțiva metri. Conform rapoartelor presei locale , Gosney a spus inițial că și-a găsit fiul de-a lungul cărării cu o rană la cap și l-a dus acasă, dar după interogatoriu a recunoscut că a lovit și a aruncat cadavrul în râu.

Ea a raportat dispariția copilului, la multe ore după crimă, apoi și-a inventat versiunea inițială a faptelor pe care, însă, poliția nu le-a crezut din cauza unor inconsecvențe evidente. Femeia acum se află acum în închisoare, precum și partenerul ei, care este acuzat de ascundere de cadavru, dar nu de crimă, deoarece ar fi ajutat-o ​​să dispară corpul copilului, care încă nu a fost încă găsit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.