O mamă sfâșiată de câinii pe care i-a crescut: „A fost o femeie minunată”

O mamă sfâșiată de câinii pe care i-a crescut: „A fost o femeie minunată”

Arlene Renna, în vârstă de 67 de ani, a murit pe 9 septembrie 2019 , o bunică și o mamă„dulce și amabilă”. Ea a fost  sfâșiată de cei doi câini ai  în timp ce se afla în apartamentul său din Pleasant Valley, statul New York (Statele Unite). Femeia a fost atacată într-o manieră bruscă și inexplicabilă sâmbătă, 7 septembrie.

Alarma a fost dată de soțul care a găsit-o pe jos într-o baltă de sânge când s-a întoars acasă. La fața locului, pe lângă ambulanță s-au prezentat și poliția locală . Medicii au confirmat că rănile la corpul femeii erau compatibile cu mușcăturile unuia sau mai multor câini .

Spania: un cerșetor a găsit un nou-născut aruncat într-un tomberon de gunoi

După 48 de ore de agonie, inima Arlenei Renna a cedat. Fostul soț, John Taylor,  a anunțat moartea într-o postare îngrozitoare pe Facebook, subliniind că femeia a murit chiar de ziua de naștere a fiicei lor Jillian.

Anchetatorii încearcă să înțeleagă ce anume a provocat atacul câinilor.  În prezent, cei doi câini  , definiți drept „dulci, calmi și sociabili”, au fost încredințați la Dutchess SPCA (Societatea pentru prevenirea cruzimii față de animale). Un judecător le va stabili soarta.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.