O mama s-a sinucis cu cei doi copii ai sai in brate: toti trei au murit inecati

O mama s-a sinucis cu cei doi copii ai sai in brate: toti trei au murit inecati

Shi Chunmei, în vârstă de 28 de ani, înainte a pleca spre râu cu cei doi copii ai săi în brațe, a publicat un mesaj în care ți-a învinut socrii de ceea ce avea să se întâmple: “Tot ce se va întâmpla astăzi este din vina lor: ei m-au tratat întotdeauna rău “, a scris femeia.

 

O femeie din China s-a sinucis și împreună cu ea au murit și cei doi copii ai săi în vârstă de șase și trei ani. Anchetatorii   sunt siguri că este un caz de sinucidere.  În ultimele ore a apărut imaginile unei telecamere de supraveghere care arată mama cu băiețelul cel mic în brațe și cul cel mare ținându-l de mână în timp ce se îndreptau spre râul Zhangzhou, provincia Fujian. Trei zile mai târziu, trupurile lor au fost descoperite lângă Shazhou, la aproximativ 15 kilometri de casă, în orașul Jiaomei.

 

Sțtul lui Shi, Huang Tianfa, a raportat că ea și copiii lor au dispărut după ce ea scris acel mesaj,scrie The Paper. “Toate acestea au fost cauzate în exclusivitate de socrii  mei. Vreau să arăt tuturor că sunt cei mai răi oameni care există”, a scris Shi în postul său, adăugând că nu a “luat rapid această decizie”. Femeia și-a acuzat socrii că în ultimii 7 ani s-au comportat urât cu ea și au insultat-o în mod constant în fiecare zi.

 

Soțul femeii, Huang a declarat reporterilor că aveau o “căsnicie fericită”, dar a recunoscut că soția lui nu avea o relație bună cu părinții lui. “Întotdeauna se certau”, a spus el.

O echipă de 160 de persoane s-a activat pentru a găsi mama și cei doi copii. Corpul copilului de șase ani a fost primul care a fost descoperit miercuri în jurul orei 8:35, apoi a fost găsit corpul femeii a ieșit la suprafață trei ore mai târziu. Corpul băiețelului cel mic a fost găsit în jurul orei  12:05.

“Cauza morții rămâne în curs de investigare”, a spus poliția locală.

Te-ar putea interesa și Copila de 12 ani violata si ucisa cu pietre in timp ce vizita un templu cu matusa ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.