O mamă s-a chinuit 20 de ore pentru a scoate 150 de scaieți de jucărie din părul fiicei sale

O mamă s-a chinuit 20 de ore pentru a scoate 150 de scaieți de jucărie din părul fiicei sale. Când Lisa , o mamă în vârstă de 47 de ani, din Pennsylvania, a aflat ce făcuseră gemenii ei, a căzut în disperare totală. I-au trebuit 20 de ore să rezolve ceea ce făcuseră, pentru că a trebuit să scoată 150 de scaieți de jucărie din părul fiicei sale .

Abigail și Noah , în vârstă de șase ani, când au terminat școala online, au întrebat-o pe mama dacă pot merge și să se joace în camera lor, așa cum făceau în fiecare zi. După 10 minute, micuțul Noah a fugit înapoi la mamă explicându-i că Abigail avea ceva înfipt în păr. Copilul, în glumă, aruncase o cutie întreagă de bile de cauciuc în capul surorii sale. Dar nu bile de oricare ci acelea care sunt folosite pentru a crea mici marionete.

Acestea sunt bile care aderă ferm una la cealaltă. Potrivit Mirror, micuța Abigail avea aproximativ 150 de bile înfipte în părul ei frumos și lung. Copiii încercaseră să le scoată singuri, dar cu cât le mișcau mai mult în păr , cu atât bilele se blocau. După trei ore, Lisa a reușit să scoată doar 15, din 150. Când soțul ei Dan s-a întors acasă, au căutat informații pe Google și au descoperit că mulți copii au avut aceeași experiență.

Citește și Părinții adoptă în secret câinele de care avea grijă fiica lor în canisă

O situație foarte dificilă, pentru că nu aveau intenția de a-i tăia părul micuței Abigail, de care era foarte mândră. Cu toată răbdarea din lume, Lisa și soțul ei au folosit balsam și ulei vegetal , dar până la ora 1 dimineața au reușit să mai scoată doar alte 10. Fetița era atât de obosită încât a adormit în poala mamei sale, cu părul plin de bile.

A doua zi Lisa a cumpărat niște ulei mineral și un pieptene și s-a întors la muncă. Abigail, care de obicei nu suportă să fie pieptănată, de data aceasta a stat cuminte cerând scuze mamei sale pentru ceea ce făcuse. După 20 de ore , Lisa a reușit să scoată toate cele 150 de bile

Din fericire părul nu s-a deteriorat prea mult , dar experiența a fost traumatizantă. Lisa și-a împărtășit povestea pe Facebook pentru a avertiza alți părinți despre pericolul care se ascunde și în spatele jucăriilor care par inofensive.

Sursa Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.