O mamă-monstru care și-a forțat copiii să mănânce fecale de câine, a evitat închisoarea

Pare o poveste tragică, suprarealistă ceea ce a raportat Mirror cu câteva zile în urmă, dar este o poveste adevărată, o poveste șocantă, dar adevărată. Mary Elizabeth Moore, în vârstă de 34 de ani, a evitat închisoarea în ciuda faptului că a fost găsită  vinovată de una dintre cele mai cumplite crime atribuite unui părinte: maltratarea copiilor.

Da, deoarece „mama-nostru”, așa cum este definită de tabloidul englez, s-a gândit bine să-și hrănească copiii de 3 și 5 ani, cu fecalele câinelui iubit. Greu de crezut, dar totul este documentat în actele tribunalului.

Când femeia a fost arestată, la domiciliul ei din Miami, Oklahoma, cei doi frați erau atât de subnutriți  încât au avut nevoie să fie transportați de urgență la cel mai apropiat spital pentru a fi intubați. Potrivit procesului verbal,  fetița de 5 ani cântărea aproximativ 11,8 kg, în timp ce băiatul cântărea doar 3 kg. Riscau să moară.

O mamă eroină! Trei bărbați îi violează fiica, ea înarmată cu un cuțit omoară unul dintre ei

Dezvăluirea șocantă a fost făcută de fată care, după ce a fost îndepărtată din casă a povestitt operatorilor Departamentului Servicii Umane tortura groaznică pe care a fost nevoită să îndure la fiecare masă: ingerarea excrementelor de animale. Examinările medicale la care au fost supuși cei doi frați au dovedit prezența viermilor în intestin, a bacteriilor care pot fi contractate exclusiv în urma aportului de fecale canine. Deci, copila nu mințise.

Din acest motiv, vinerea trecută, Mary Elizabeth Moore a fost condamnată la 7 ani de închisoare, dara făcut un pact  a reușit să evite închisoarea. Femeia ar fi făcut un apel pentru a-și garanta, cel puțin temporar, starea de libertate.

“Este cel mai rău caz de abandon de copii pe care l-am văzut vreodată”, a declarat pentru News4 subsecretarul Județului Delaware, Tracy Shaw.

În așteptarea unei sentințe judecătorești cei doi frați rămân spitalizați. Condițiile lor ar sunt în continuare foarte critice și continuă să fie hrăniți printr-un tub nazal.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.