O mamă moare la 40 de ani de cancer intestinal: pentru medici era vorba de hemoroizi

Doctorul îi spusese că sunt doar hemoroizi , dar la 40 ea descoperă  că are o formă foarte agresivă de cancer de colon și moare . Lucy Ogilvie a aflat că este bolnavă în 2019 și a început imediat un tratament experimental, dar în 2020 cancerul a revenit și luna trecută a murit lăsând în urmă un soț și două fetițe mici.

Citește și Tratament suspendat din cauza urgenței Coronavirus: o mamă în vârstă de 31 de ani moare de cancer intestinal

Femeia se plânsese de ani de zile că pierde sânge în scaun, dar medicul ei de familie a susținut că este vorba doar de hemoroizi, deoarece având în vedere vârsta fragedă, este puțin probabil să fie vorba cancer de intestin. Acest tip de cancer începe de obicei în jurul vârstei de 50 de ani, dar se poate dezvolta rar chiar și la o vârstă mai mică, cum este cazul lui Lucy.

Deși femeia a prezentat diferite simptome ale bolii, nu i s-au prescris testele specifice pentru o lungă perioadă de timp, iar atunci când a făcut testele necesare, a aflat și diagnosticul de șoc. Inițial a fost supusă radio și chimioterapie, dar nu au funcționat, apoi a încercat imunoterapia, care a dat rezultate pozitive, dar numai pentru o scurtă perioadă de timp. Tumoarea a revenit ucigând-o în doar câteva luni.

Familia lui Lucy, disperată de pierdere, a vrut totuși să-i spună povestea, presei The Sun  pentru a sensibiliza medicii de familie și nu numai despre boală. Deși este rar la tineri, nu este imposibil să apară un diagnostic precoce, iar testele specifice pot fi singura salvare posibilă pentru supraviețuirea pacienților.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.